[vc_empty_space height=”400px”]
[vc_empty_space]

Bij AS Service geloven we er steevast in dat we onze wereld beetje bij beetje duurzamer kunnen maken.

[vc_empty_space]

Elk huis dat wij groen maken helpt ons milieu er weer boven op te komen. Onze toekomst is groen, dus waarom zou u er vandaag niet mee beginnen?

Iedereen wil graag energie besparen en het milieu helpen. Maar hoe door het bos de bomen zien in een wereld waar de technologie constant evolueert? AS Service biedt u, binnen uw budget, een energie-advies op maat. Door ons advies weet je zeker dat je het maximale uit jouw energiesysteem haalt. Wij geloven in persoonlijke service en in een groenere wereld… Je bespaart er geld mee en helpt het milieu tegelijk.

Een warmtepomp installeren is een slimme manier om thuis energie te sparen. Warmtepompen halen immers warmte uit de natuur waarmee je woning en sanitair water verwarmd kan worden. In combinatie met een zonneboiler is een warmtepomp nog duurzamer, energievriendelijker en beter voor je portemonnee.

[vc_empty_space height=”600px”]

Wat is een zonneboiler?

Met een zonneboiler kan je op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier zonne-energie omzetten in warmte. Met deze opgewekte warmte kan je sanitair water en je huis verwarmen.

Om de zonnestraling op te vangen, worden op het dak van de woning doorgaans 1 tot 4 zwarte platen of zonnecollectoren geïnstalleerd. Deze zonnecollectoren vangen het invallende zonlicht op en zetten het om in warmte. De collector geeft de warmte door aan een vloeistof die de zonnewarmte van de collector naar een buffervat brengt.

Een zonneboiler en warmtepomp combineren

Wanneer een zonneboiler en een warmtepomp gecombineerd worden, is er een buffervat aanwezig dat aan de ene kant aangesloten is op de zonneboiler en warmtepomp, en aan de andere kant op het warmteafgiftesysteem (radiatoren, convectoren, vloerverwarming,…) of sanitair. Een temperatuursensor in het buffervat zorgt ervoor dat de temperatuur van het opgeslagen water altijd rond de 50°C schommelt. Wanneer het zonnig is buiten, zal de zonneboiler het water in het buffervat opwarmen. Is er geen zonlicht, neemt de warmtepomp deze taak over. Door een zonneboiler en warmtepomp te combineren, kan je dus altijd milieuvriendelijk en duurzaam verwarmen.

Geothermie - duurzame energie

[vc_empty_space height=”25px”]

Waarom geothermie toepassen ?

tot 80 % hernieuwbare energie gratis uit de bodem

toepasbaar in nieuwbouw en renovatie met een spectaculaire daling van het energieverbruik, zonder in te boeten aan comfort

verwarmen op zeer lage temperatuur in de wintermaanden met een rendement tot 500 %

uiterst energiezuinige passieve koeling in de zomermaanden zonder elektriciteitsverbruik van de warmtepomp

sanitair warm water met hetzelfde systeem

integreerbaar met andere hernieuwbare energievormen zoals fotovoltaïsche zonnepanelen, windenergie, zonneboiler, …

duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bovenal toekomstgericht

in tegenstelling tot wat wel eens wordt beweerd put geothermie met vertikale aardsondes de bodem niet uit

[vc_empty_space height=”75px”]
[vc_empty_space height=”50px”][us_single_image image=”128″ size=”us_768_0″ align=”left”][vc_empty_space height=”50px”]

Interesse in een vrijblijvend gesprek?