UW PARTNER VOOR DUURZAME TOTAALCONCEPTEN

Onze Diensten

Een no-nonsense aanpak waarin elke klant binnen zijn budget en wensen een offerte krijgt.

01
Verwarming
02
Sanitair
03
Duurzame energie
04
Hernieuwbare energie
05
Geothermie

VLOERVERWARMING
VAN CHAPE TOT BETEGELEN !

AS Service zorgt voor al de technieken in uw bouwproject.
Na de ruwbouwfase voorzien wij al uw technische aspecten die de dag van vandaag voorzien zijn in zowel de hedendaagse woning als in uw renovatieproject.
Wij trekken volop de kaart van de hernieuwbare energie – totaalconcepten inzake vloerverwarming en dit alles met de nieuwste technieken.
​Wij bundelen onze krachten en bieden een totaal pakket aan zodat uw project steeds in goede handen is.
Van chape tot het leggen van de door u gekozen tegels – AS Service staat voor de hele opvolging en uitvoering van de werken.

1

Jaar Vakervaring

In 2014 richtte Andrija Soldo, als gediplomeerd brandertechnicus met 10 jaar ervaring, AS SERVICE op met als doel zich lokaal te positioneren.

De visie was helder: een nieuwe wind brengen in het ruime aanbod van installateurs van HVAC (heating, ventilation & airconditioning), door het introduceren van nieuwe technologieën en zorgen voor persoonlijk advies op maat.

1

Afgewerkte Projecten

Elke woning en situatie is uniek, daarom is advies op maat nodig!

Samen met u zoeken we, binnen uw budget, naar de meest duurzame en energiebesparende oplossing!

Inspiratie & Advies

AS Service denkt met u mee vanaf het eerste moment. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een totaal renovatie van uw badkamer of inrichting van uw nieuwbouw.
Wij leggen u uit hoe je de warmte technieken optimaal op elkaar kunt afstemmen voor het leveren van sanitair warm water.