VAN IDEE TOT PROJECT!

Een nieuwe badkamer installeren of uw badkamer renoveren? Met de badkamerinstallatie en/of renovatie van AS SERVICE wordt jouw volledige badkamer op enkele weken tijd geïnstalleerd of gerenoveerd tegen een vaste prijs. We garanderen vakmanschap van ontwerp tot realisatie.

Alles afgewerkt tot in de puntjes!

Wij voeren werkelijk álle werken uit in de badkamer: afbraak, loodgieterij, betegeling, schrijnwerk, elektriciteit, pleisterwerk en schilderwerk.

Maar ook kleinere werken zoals een bad vervangen door een inloopdouche, of een klassiek toilet vervangen door een hang-wc.

Een hart voor warmte

Deskundig advies op maat en de juiste service staan centraal bij AS SERVICE.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding bij het ontwerpen en kiezen van uw badkamer.
  • vrijblijvende prijsofferte + ontwerp;
  • realistische planning;
  • vaste prijs – geen raming;
  • vakmanschap vanaf het ontwerp tot en met de realisatie;
  • zeer nauwkeurige opvolging;

Je neemt contact op met ons om je badkamer te installeren of te renoveren.

We contacteren je vervolgens voor een afspraak, afhankelijk van wanneer het je past.

We komen langs bij jou thuis en luisteren naar jouw wensen.

De bestaande badkamer wordt opgemeten en er wordt een schets gemaakt van de nieuwe badkamer.

We geloven sterk in een persoonlijke begeleiding bij het kiezen van een nieuwe badkamer. Iedereen kan uit een catalogus zaken kiezen.

We verkiezen echter om tezamen met u, de materialen en badkamermeubelen voor uw badkamer te kiezen tijdens een bezoek aan de toonzalen van onze partners. Zo krijgt u een perfect beeld van uw keuze!

Je ontvangt een vrijblijvende offerte, met een vaste prijs.

De offerte wordt in detail toegelicht zodat je een goed idee hebt van wat er allemaal voorzien is.

Zodra het voorschot is betaald, wordt je dossier volledig voorbereid.

We maken een planning op voor de installatie / renovatie.

Het moment van de badkamerinstallatie / renovatie is aangebroken. Materialen worden geleverd en de arbeiders komen alle werken uitvoeren volgens hun specialisatie én onder het vakkundige oog van de projectleider.

Alledaagse noden centraal

De badkamer is vandaag nog steeds dé ruimte waar we tot rust komen en ontspannen na een drukke dag. Maar de klemtoon ligt niet meer enkel op wellness. Niet iedereen heeft het budget voor een jacuzzi, sauna of stoomcabine. Bovendien zijn de afmetingen van de meeste badkamers eerder beperkt. Badkamerproducenten hebben dit begrepen en spitsen zich in hun nieuwe collecties meer toe op alledaagse noden met bad- en douchecombinaties, taps toelopende baden en ondiep badkamermeubilair.

 

Ruimte optimaal benutten

De nieuwste badkamercollecties richten zich op de compacte badkamer met slanke douches, smalle meubels en diverse combinatiemogelijkheden. Naast de bad-douchecombinatie kan je ook opteren voor een spatoilet met een reinigingsdouche. Zo moet je geen plaats voorzien voor een apart bidet.

Om plaats te besparen in de badkamer blijft de hangende montage populair. De ruimte lijkt niet alleen groter, het is ook handig bij het poetsen.

Meubels

De badkamermeubels zijn minder massief. Doordat ze een afgeronde look krijgen, ogen ze luchtig. De kolomkast blijft nog altijd een topper.
Qua afwerking doen hoogglans en lak het goed. Door de weerspiegeling in dit materiaal lijkt de badkamer ruimer. Ook fijn generfd hout en gelakt glas vallen in de smaak.

Uw renovatie of nieuwbouw?

Elke woning en situatie is uniek, daarom is advies op maat nodig!

Samen met u zoeken we, binnen uw budget, naar de meest duurzame en energiebesparende oplossing!

Aanvraag algemeen

  • Stel ons uw vraag