[vc_empty_space height=”200px”]

Thermische gevelisolatie

AS Service helpt u bij de juiste keuze van de verschillende toepassingen.

Wist u dat 40% van het totale energieverbruik in Europa besteed wordt aan het verwarmen (en koelen) van gebouwen. Hierdoor is niet enkel het optimaliseren van nieuwe woningen, maar ook het verbeteren van bestaande, slecht geïsoleerde woningen een absolute must.
Verstandig bouwen of renoveren begint steeds met isoleren. De goedkoopste energie is de energie je niet verbruikt !

Het plaatsen van een thermisch gevelisolatiesysteem heeft 2 grote en tastbare voordelen. Het combineert namelijk esthetiek met energiebesparing. Enerzijds zal door een betere isolatieuw energiefactuur gevoelig dalen en anderzijds zal door een nieuwe look uw woningmet gemiddeld 15 % à 20 % stijgen in waarde.

 Onderzoek van de vastgoedmakelaarsgroep Century 21 heeft uitgewezen dat kopers meestal in de eerste negentig seconden beslissen of een huis hen interesseert of niet. Een goede eerste indruk is dan ook essentieel wanneer je een goede prijs voor je woning wil krijgen!

[us_single_image image=”477″]
[us_single_image image=”470″]
  • DUURZAAMHEID, slagvast, sterk en bestand tegen hagelschade

Ons klimaat wordt steeds grilliger. Felle onweders en de daarbij horende grote hagelbollen zijn al lang geen uitzondering meer. Een systeem dat extra bestand is tegen de niet te onderschatten impact van allerhande weersinvloeden is dan ook geen overbodige luxe meer. Ook de kenmerken van ons gematigd zeeklimaat, met opeenvolgende cycli van vochtige, koude en warme periodes, stellen vaak specifieke eisen aan een systeem. En dan is er ook nog de ‘gewone’ mechanische impact van het leven in en rondom een huis. De motorfiets van papa die plots tegen de muur belandt, zoonlief die profvoetballer wil worden en ijverig oefent…. tegen de gevel! Ook hiertegen moet een systeem bestand zijn

  • ENERGIEBESPARING

40% van het totale energieverbruik in Europa wordt besteed aan het verwarmen (en koelen) van gebouwen. Hierdoor is niet enkel het optimaliseren van nieuwe woningen, maar ook het verbeteren van bestaande, slecht geïsoleerde woningen een must. Met thermische gevelisolatie van Caparol ligt een bestaand systeem voor: beproefd, deugdelijk en beschikbaar!

  • OVERHEIDSSUBSIDIES of PREMIES

Op diverse niveaus stimuleert de overheid het verbeteren van de thermische prestaties van woningen. Lokaal, regionaal en federaal is een subsidiepakket voorhanden.

Capatect System Comfort

Elk component van dit systeem is ontworpen om efficiënt te zijn.
Efficiënt en economisch, want op kwaliteit en efficiëntie wordt niet bespaard bij Caparol, ook niet bij dit basissysteem, dat uiterst geschikt is voor objecten waar budget belangrijk is.

Dit systeem is het meest vergelijkbaar met alle op de markt bestaande systemen, alleen blinkt het uit in de geschiktheid op meerdere details : isolatieplaten zijn te kiezen in functie van de verwachtte energieprestaties.

Alle mogelijkheden qua detailaansluitingen zorgen voor een feilloos resultaat.
De afwerklaag weerstaat aan alle weersinvloeden en garandeert jarenlang mooie, kleurechte en propere gevels.

[us_single_image image=”460″]
[us_single_image image=”459″]

Capatect System Carbon

Voor gevels waar extreme belasting voorkomt, heeft Caparol met al zijn knowhow dit carbonsysteem ontwikkeld.
De wapeningslaag met CarbonSpachtel zorgt ervoor dat een ongeëvenaarde slagvastheid wordt gekregen bij geringe laagdikte.

Impact van grote hagelstenen, vallende fietsen of hard getrapte voetballen maakt geen kans. In de wapeningspleister zijn carbonvezels verwerkt, die inmiddels ook alomtegenwoordig zijn in andere sectoren waar sterkte en lichtheid noodzakelijk zijn.

De treksterkte van carbon ligt ca. 20 keer hoger dan die van titaan, dat op zich al goed presteert op dit gebied. De afwerking met ThermoSan, de organische pleister met NQG technologie zorgt voor langdurig propere gevels met een lange kleurstabiliteit, zelfs bij de klassieke ‘gevoelige’ kleuren.

Een nieuwe voorgevel levert bij verkoop meer dan op dan een nieuwe keuken

Capatect System Carbon Dark

Er is steeds meer vraag naar erg donkere Capatect Peri-M kleuren voor gevels. Door de hiermee gepaard gaande invloed van zonnestraling, worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het ganse systeem.

Oppervlaktetemperaturen van meer dan 70°C komen voor bij het gebruik van donkere kleuren. Met Carbon Dark speelt u op zeker.
Waar conventionele EPS platen niet meer volstaan, brengt het gebruik van thermostabiele minerale wol als isolatiemateriaal de oplossing.
De carbonvezelversterkte wapeningslaag garandeert een adequate weerstand aan zowel thermische als mechanische impact. (mechanische schokken tot 60 Joule).

[us_single_image image=”461″]
[us_single_image image=”462″]

Capatect System Peri-M

Op sokkels en bij entreepartijen treedt slijtage snel op. Het sokkelisolatiesysteem Capatect Peri-M is voor de moeilijkste toepassing op gebied van mechanisch bijzonder zwaar belaste geveldelen en spatwater ontwikkeld. Met een slagvastheid van meer dan 50 joule beschermt Capatect Peri-M de gevel ruimschoots tegen mechanische belasting.

Sokkelafwerkingen uitgevoerd in een star systeem of platen ter bescherming van de gevel zijn gevoelig voor scheuren. Met Capatect Peri-M is er voor het eerst een betaalbare en technische oplossing ter bescherming van de sokkel. Voegloze randafwerking, ook in de buiten- en binnenhoeken. Vrij vorm te geven.

Een vrijblijvende offerte op maat?

Contacteer AS Service

EEN HART VOOR WARMTE

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld