Elke woning en situatie is uniek, daarom is advies op maat nodig!

Samen met u zoeken we, binnen uw budget, naar de meest duurzame en energiebesparende oplossing! 

[vc_empty_space height=”100px”]

Uw comfort - Onze zorg

[vc_empty_space height=”100px”]

[vc_empty_space height=”80px”][us_single_image image=”238″ size=”us_600_600_crop” align=”left” animate=”afl” animate_delay=”0.2″]

[vc_empty_space]

Een hart voor warmte

[vc_empty_space]
In 2014 richtte Andrija Soldo, als gediplomeerd brandertechnicus met 10 jaar ervaring, AS SERVICE op.

De visie was helder: een nieuwe wind brengen in het ruime aanbod van installateurs van HVAC (heating, ventilation & airconditioning), door het introduceren van nieuwe technologieën en zorgen voor persoonlijk advies op maat.

Een no-nonsense aanpak waarin elke klant binnen zijn budget en wensen een offerte krijgt.

In 2017 werd door onze passie voor technologie en innovatie besloten om thermische gevelisolatiesystemenaan te bieden aan onze klanten. Wij geloven zeer sterk in deze technologie als energiezuinig alternatief voor uw wooncomfort!

Tot slot bieden wij badkamers als totaalconcept aan. Met de badkamerinstallatie of renovatie van AS SERVICE wordt jouw volledige badkamer op enkele weken tijd geïnstalleerd of gerenoveerd tegen een vaste prijs. We garanderen vakmanschap van ontwerp tot realisatie.

Vloerverwarming
Van chape tot betegelen !

AS Service zorgt voor al de technieken in uw bouwproject.
Na de ruwbouwfase voorzien wij al uw technische aspecten die de dag van vandaag voorzien zijn in zowel de hedendaagse woning als in uw renovatieproject.
Wij trekken volop de kaart van de hernieuwbare energie – totaalconcepten inzake vloerverwarming en dit alles met de nieuwste technieken.
​Wij bundelen onze krachten en bieden een totaal pakket aan zodat uw project steeds in goede handen is.
Van chape tot het leggen van de door u gekozen tegels – AS Service staat voor de hele opvolging en uitvoering van de werken.

[us_single_image image=”430″]

[us_single_image image=”426″]

Bespaar… Crepi met isolatie !

Eén van de makkelijkste manieren om van je woning een compleet geïsoleerd volume te maken, is door deze te bezetten met isolatie en crepi. Het is licht in gewicht, op enkele dagen geplaatst en laat je woning er weer als nieuw uitzien. Bovendien voldoe je ook aan de laatste isolatienormen waardoor je een meerwaarde op je woning realiseert bij een eventuele verkoop.

Badkamer… Van idee tot project !

Denkt u eraan om uw complete badkamer te renoveren? Wilt u graag uw badkamer aanpassen met het oog op een praktischere inrichting?
U wenst vandaag al na te denken met betrekking tot uw mobiliteit van morgen?

We geloven sterk in een persoonlijke begeleiding bij het kiezen van een nieuwe badkamer. Iedereen kan uit een catalogus zaken kiezen. We verkiezen echter om tezamen met u, de materialen en badkamermeubelen voor uw badkamer te kiezen tijdens een bezoek aan de toonzalen van onze partners. Zo krijgt u een perfect beeld van uw keuze!

AS Service denkt graag in oplossingen en voor iedere badkamer zijn er mogelijkheden.

[us_single_image image=”253″]

Duurzame & hernieuwbare energie uit omgevingswarmte

Alternatieve energiebronnen worden steeds aantrekkelijker, onder andere vanwege de voortdurend stijgende prijzen van fossiele brandstoffen.
De natuur biedt verschillende mogelijkheden om op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier warmte te produceren.

Warmtepompen maken gebruik van de energie die de natuur ons gratis ter beschikking stelt.

[vc_empty_space height=”100px”]

Bouw mee aan de groene toekomst van jezelf en je kinderen

[vc_empty_space height=”100px”]

Geothermie

De energie opgewekt uit aardwarmte noemt men geothermische energie.
Verwarming, sanitair warm water en passieve koeling in één toestel.

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning te verwarmen. Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Zo ligt het verbruik maar liefst 5x lager dan een traditionele verwarmingsketel!

Een warmtepomp haalt op dezelfde werkwijze gratis warme lucht uit het milieu. Dankzij de zon zitten er in de lucht, water en aarde enorme massa’s warmte opgeslagen, zelfs in de winter. Het is deze warmte die gebruikt wordt om de woning te verwarmen.

[vc_empty_space height=”100px”]

[us_single_image image=”335″ size=”us_600_600_crop” align=”left” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fas-service.be%2Fcms%2Finspiratie-advies%2F|||” animate=”afl” animate_delay=”0.2″]

[vc_empty_space]

Inspiratie & advies

[vc_empty_space]
AS Service denkt met u mee vanaf het eerste moment. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een totaal renovatie van uw badkamer of  inrichting van uw nieuwbouw.

Wij leggen u uit hoe je de warmte technieken optimaal op elkaar kunt afstemmen voor het leveren van sanitair warm water.

Deskundig advies op maat en de juiste service
staan centraal bij AS SERVICE.

Een vrijblijvende offerte op maat?

[vc_empty_space height=”4px”]

AS SERVICE

Zwartestraat 11
9620 Zottegem
CONTACT

0479 96 45 96
andrija@as-service.be

BTW BE0764.372.470